Šviesių Linkėjimų Juvelyrika – kas tai?

Šviesių Linkėjimų Juvelyrika – kas tai?

 

BRIGHT WISHES JEWELLERY / Šviesių Linkėjimų Juvelyrikos pavadinimas kilo labai organiškai. Nekūriau verslo strategijų, negalvojau apie prekės ženklo ypatumus. Tiesiog paklausiau savęs, kokie žodžiai labiausiai tiktų jau sukurtoms juvelyrikos kolekcijoms apibūdinti. Kai pradėjo kirbėti mintis apie auksinių papuošalų el. parduotuvę, jau buvau sukūrusi keletą autorinės juvelyrikos kolekcijų: beveik dešimt metų po pasaulį „skrajojo Arkangelai“ ir „augo Svajonių sėklytės“. 

Šiuos auksinius papuošalus kūriau ne tik kvestionuodama įvairius būties klausimus, prašydama vedimo, bet ir linkėdama gero sau ir kitiems, norėdama stebuklų. Štai taip atsirado vienas bendras pavadinimas – Šviesių Linkėjimų Juvelyrika arba BRIGHT WISHES JEWELLERY. 

Juvelyrikos kūriniai – nepamirštama dovana

Laikas parodė, jog šie rankų darbo auksiniai pakabukai tapdavo puikiais palydovais, nebyliais patarėjais arba manifestuojančių minčių simboliais ir kitiems! Tai regėti buvo tiesiog nuostabu.. Tiesa, auksinius pakabukus itin pamėgo ir vaikai. Todėl ši autorinė juvelyrika tapo ypač mėgstama dovana krikštynų, Rugsėjo 1-osios, vestuvių, vaiko gimimo progomis. Taip pat pamačiau, kad žmonės dažnai auksinius pakabukus dovanoja gydytojams, mokytojams ir savo artimiesiems, kuriems nori išreikšti dėkingumą ir jį įkūnyti. Šių autorinės juvelyrikos dirbinių dizainas yra gana minimalistinis: nėra nei vaikiškas, nei itin subtilus, todėl tinka bet kurio amžiaus žmonėms įvairiomis progomis. 

Nuoširdžiai manau, kad juvelyriniai dirbiniai yra puiki šviesius linkėjimus teikianti ir gražius norus išreiškianti dovana. Auksiniai ar sidabriniai papuošalai yra ilgaamžiai, lydi žmogų jo gyvenimo keliu ir primena apie svarbiausius dalykus, įsimintinus įvykius ir mylimus žmones. Juvelyrika, dovanojama su nuoširdžiu linkėjimu, neužima daug vietos fiziniame pasaulyje, bet širdį gali šildyti kone visą gyvenimą. 

BRIGHT WISHES juvelyrika kuriama tik iš tauriųjų metalų – raudono, geltono, balto aukso ar sidabro. Todėl šie juvelyrikos dirbiniai visada gali būti ne tik perleidžiami kitoms kartoms, bet ir, praėjus tam tikram laikui, perdirbami, perkuriami norint suteikti papuošalui naują stilių. Tokiu būdu palaikome tvarumą ir saugome prasmingus atsiminimus apie mums svarbius dalykus.

Dovanojimo kultūra ir juvelyrika

BRIGHT WISHES juvelyrikos pavadinimas skatino gilintis į dovanojimo kultūrą. Todėl kiekvieną juvelyrikos gaminį išlydžiu su tam tikrais atributais, kurie papildo papuošalą ir paruošia dovanojimui. Būsiu atvira, aš pati dovanų niekada nemokėjau nei pirkti, nei dovanoti tinkamai. Tad gerai žinau, jog išrinkti tinkamą dovaną reikia labai daug energijos ir laiko. Juk norisi, kad dovana artimam žmogui tiktų ir patiktų bei teiktų tam tikrą prasmę. Manau, kad BW juvelyrika išsprendžia šį rūpestį, ir tikiu, kad šie papuošalai yra tinkama dovana bet kuriam žmogui, nes jie kalba patys už save ir savyje talpina tam tikrus palinkėjimus bei prasmingus siekius. 

Be to, suprantu, kad ne visiems lengva išreikšti nuoširdžius palinkėjimus tinkamais žodžiais. Kad palengvintume viską, sukūrėme Jums linkėjimų „paruoštukų“ įvairiomis temomis, kuriuos galime ranka įrašyti ant atvirlaiškio. Taip pat galite pasikliauti mūsų pačių parinktu atvirlaiškiu su tekstu arba vaizdu (nuotraukų formatu). Svarbiausia – nuoširdūs norai ir prasmingi siekiai.

BRIGHT WISHES juvelyrikos dirbiniai

Šiuo metu Bright Wishes el. parduotuvėje rasite autorinės juvelyrikos šviesių linkėjimų auksinius ar sidabrinius pakabukus su aprašymo kortelėmis: Arkangelai, Sėklytės Svajonei, Širdis, Perlai „Apkabink“. 

Mėgstantiems klasiką ir subtilumą siūlome Klasikinių gaminių liniją, kurioje galima rasti elegantiškus pakabukus, kaklo papuošalus, grandinėles bei auskarus su briliantais ar perlais. Visi juvelyrikos dirbiniai yra kruopščiai atrinkti iš pasirinktų patikimų gamintojų. Tai laiko patikrinti, aukščiausios kokybės, nepretenzingi dirbiniai. 

Riboto tiražo arba vienetine juvelyrika domisi drąsiai gyvenimo keliu žengiančios asmenybės. Prabangi juvelyrika pasižymi unikaliu dizainu ir dėmesiu brangakmeniams. Šie juvelyrikos dirbiniai mūsų studijoje gimsta įkvėpimo metu arba dirbant individualiai su klientu.     

Juvelyrika, turinti prasmę

Augau juvelyrų šeimoje, taip pat studijavau mados ir juvelyrikos dizainą Milane, tad juvelyrika visada buvo kartu su manimi nuo pat gimimo. Nuolat dirbu su įvairiais brangakmeniais ir mielai dalinuosi žiniomis apie juos. 

Suprantu, kad juvelyrikos „miškas“ yra be galo platus ir gana paslaptingas. Todėl, bendraujant su žmonėmis dėl individualių užsakymų ir prabangių akmenų, atsakau į visus rūpimus klausimus. Taip pat visada išklausau klientų poreikių ir norų: kodėl jie nori šio papuošalo, kokią prasmę jis turi teikti, kokiomis idėjomis papuošalas turi alsuoti. Visa tai padeda sukurti įsimintiną juvelyrikos dirbinį, kuris teikia žmonėms džiaugsmą ir skatina vertinti tikrus dalykus. 

Nepamirštama juvelyrika yra ta, kuri savyje talpina prasmę, žinutę, tikslą ar svajonę.

Šviesūs linkėjimai jums,

Juvelyrė Rūta Domar

Visus, norinčius gyvai apžiūrėti BRIGHT WISHES juvelyriką ar tiesiog pasikalbėti, mielai kviečiu užeiti į studiją – parduotuvę J. Simpsono g., Palangoje. Studija yra ką tik atsinaujinusi ir laukia visų jau nuo šių metų balandžio mėnesio.

Product added to wishlist