Švelnusis Baltijos Gintaras

Baltijos gintaras susiformavo maždaug prieš 30–40 milijonų metų. Jis vadinamas baltiškuoju, nes dažnai randamas būtent Baltijos jūros rytų regione. Baltijos gintare yra daugiausia gintaro rūgščių iš visų pasaulyje randamų gintaro rūšių. Sakoma, kad jie teigiamai veikia jį nešiojančio asmens sveikatą.

Gintaras- turbūt vienintelis papuošalas, turintis neigiamą elektros krūvį. Jis taip pat vadinamas amorfiniu kristalu. Jau seniai manoma, kad gintaras neša harmoniją, darną, gerą nuotaiką, džiaugsmą, grožį, sveikatą, meilę, fizinę jėgą bei ramybę.

Tėvai kūdikius papuošia dėl tos pačios priežasties kaip ir pačius save- žmogaus kūno temperatūroje jis pradeda išskirti gintaro rūgštį, tam tikrus eterinius aliejus - ir darydamas teigiamą poveikį sveikatai. Sakoma, kad norint sureguliuoti skydliaukės veiklą, reikia dėvėti gintarą. Šis unikalus mineralas,tai mūsų regiono auksas. Mes džiaugiamės galėdami jums pasiūlyti neapdirbtą ir nemodifikuotą gintarą vaikų karoliukų formoje, tokį, kokį prieš milijonus metų sukūrė gamta.

Product added to wishlist